17 квітня в рамках тижня профорієнтації на базі Арцизької районної філії Одеського ОЦЗ відбулась Презентація навчального закладу Одеської національної академії харчових технологій. Мета заходу - допомогти свідомо обрати майбутній фах, надати інформацію про особливості й переваги актуальних  професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план.

Свій навчальний заклад презентували доценти кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів Галина Шлапак та Ганна Паламарчук. Під час бесіди з викладачами майбутні випускники мали можливість отримати повну та достовірну інформацію про  спеціальності, які можна отримати в даному навчальному закладі,  про вартість та терміни навчання, викладацький склад та матеріально-технічну базу, подивитись цікаві презентації та слайд-шоу.

По завершенню заходу усі охочі мали можливість отримати відповіді на хвилюючі питання.

Сьогодні, головне завдання кожної випускника, не просто обрати професію, а не помилитися у її виборі.