18.12.2023 | 13:49

 Шкода буває, що найбільші шедеври кулінарії не можна зберігати в музеях, тому що чим смачніше цей гастрономічний шедевр, тим швидше він зникне зі столу.

Кондитер готує свої страви за спеціальними рецептами. Але він може їх видозмінювати – робота кондитера дуже творча, в ній є місце фантазії та винахідливості. Тому, напевно більшість кондитерів є життєрадісними і оптимістичними людьми.

Випускниця «Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості»- Валентина Лащук працевлаштувалась за  професією своєї мрії до «Кондитерської Макарон Одеса» і чаклує над такими шедеврами. Тістечка «Макарон» - це французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукрової пудри, цукрового сиропу, меленого мигдалю і харчових барвників. У Валентини професійна діяльність вже почалася. Побажаємо їй творчих здобутків.