В Тарутинському відділі Болградської філії Одеського ОЦЗ активно проводиться робота щодо інформування старостинських округів  про суспільно корисні роботи, з питань залучення осіб, що перебувають в пошуках роботи .

В.о.начальника Тарутинського відділу Болградської філії Одеського ОЦЗ Людмила Крамчанінова взяла участь у  засіданні виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, де ознайомила присутніх з порядком організації суспільно корисних робіт. Вона зазначила, що  суспільно корисні роботи вигідни і громаді і безробітним, що вони фінансуються за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Суспільно корисні роботи – це легальна робота, за яку працівник отримує страховий стаж та мінімальну заробітну плату , має соціальний захист і гарантії.

Зустріч мала вагомий внесок для вирішення легального працевлаштування безробітних осіб. Керівники підприємств та старости старостинських округів зацікавились даною інформацією та домовились активно співпрацювати в даному напрямку з Тарутинським відділом Болградської філії Одеського ОЦЗ.

Анонс/Подія: 
Подія