26.05.2023 | 10:23

Однією із послуг, які надає державна служба зайнятості населенню, є одноразове отримання громадянами ваучера для підтримки їх конкурентоспроможності, шляхом перепідготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації за кошти Фонду загальнообов’язкового державного страхування на випадок безробіття.

Правом на отримання ваучера скористалась, мешканка міста Рені, Марина Тулуш-Бопре. У 2022 році вона закінчила Ізмаїльський державний гуманітарний університет за фахом «Вихователь закладу дошкільної освіти». Марина Іванівна не зупинилась на досягнутому і вирішила здобути ступінь магістра за професією (спеціальністю) «Психологія» в цьому же вищому навчальному закладі, що суттєво підвищить конкурентноспроможність особи на ринку праці та ймовірність ії працевлаштування. Звернувшись до спеціалізованого кар’єрного радника Ренійського відділу Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості, вона отримала детальну інформацію щодо порядку отримання  ваучеру на навчання.

19 травня начальник  Ренійського відділу Анатолій Рошка вручив пані Марині ваучер на навчання та побажав їй успіхів. З початку року це вже четвертий ваучер, що видали в Рені.