Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Від того, яким буде твій вибір залежить, як складеться подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати.

Для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби на ринку праці.

30 березня 2023 відбувся інтерактивний захід – презентація у форматі онлайн навчального закладу Одеського національного технологічного університету для учнів випускних класів Білгород-Дністровського району за участю Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості. Представники академії презентували свої факультети, докладно розповіли про все необхідне для вступу та надали ґрунтовні відповіді на запитання учнів.

В умовах сьогодення дітям важко визначитися куди вступати, яку професію обрати. Тому «Дні відкритих дверей» -це унікальна можливість для кожного вступника потрапити в іншу атмосферу, перенестись на певний час у майбутнє, поспілкуватися і дізнатися більше про навчання, життя у гуртожитку, дозвілля. А насамперед – розібратися в усіх тонкощах вступу на обрану спеціальність. Проте, якщо тобі ще важко визначитися з вибором майбутньої професії, запрошуємо до Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості пройти тестування, отримати інформацію про актуальні професії на ринку праці та свідомо зробити свій вибір!