У листопаді для випускників 9 та учнів 10 класів  Каланчацького ЗЗСО, які вже  замислюються над питаннями вибору майбутньої професії, проведено профорієнтаційний захід. Учні ознайомились з сучасним ринком праці, з формулою вибору професій та особливостями професійного вибору, з пошуком майбутньої роботи на сайті Ізмаїльського центру зайнятості, наочно побачили  можливості професійного навчання у Державному навчальному закладі Одеському центрі професійно-технічної освіти ДСЗУ.

Для успішного професійного вибору слухачів запрошено звернутись до центру зайнятості та пройти тестування за допомогою психодіагностичних методик для виявлення особливостей характеру, пам’яті, уваги, мислення та інших професійно важливих характеристик.

З метою ознайомлення здобувачів освіти з можливостями отримання робітничих професій у м. Ізмаїлі виступила Вікторія Зорічева, викладач  закладу професійно-технічної освіти «Дунайський центр професійної освіти».Вона змістовно розповіла про учбовий заклад, умови вступу, навчання, відпочинку, пільги для учнів особливих категорій.

 

.