14.09.2022 | 16:44

Служба зайнятості дає можливість підвищити свою кваліфікацію та конкурентоспроможність на ринку праці не лише особам, які знаходяться у пошуку роботи, а й зайнятому населенню. Послуга неформальне навчання за професією «кухар»  - це чудова можливість  реалізувати себе в улюбленій справі.

Анжела Василівна звернулася до фахівців Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості наприкінці серпня 2022 року. Жінка працює на кухні та  має необхідні  навички, справа була лише в свідоцтві державного зразка.

Підготувавши необхідні документи, вона вирушила до Одеського центру  професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.  З 05– по 09 вересня вдало склала іспити: спочатку теоретичну частину, а згодом практичну та отримала, таке бажане Свідоцтво «Кухар» 3-го розряду. Бажаємо Анжелі Василівні успіхів та кар’єрних досягнень, адже вона робить вкрай благородну справу, годує наших захисниць та захисників.

Ця історія ще раз доводить, що професійне навчання в Одеському ЦПТО –  це реальний шанс стати  висококваліфікованим та затребуваним фахівцем!