18.05.2022 | 08:58

Директор Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості Володимир Довгаль розповів журналістам про надання послуг ВПО.

 З 01.01.2022 по 13.05.2022 до Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості звернулося 1982 особи (з початку травня – 328). Із них 383, які приїхали з інших регіонів України (19,3%). 91 особа підтвердила довідкою свій статус внутрішньо переміщеної особи. 292 отримали інформаційно-консультаційні послуги, у т.ч. з підбору роботи.

Ізмаїльським міськрайонним центром зайнятості було працевлаштовано 13 внутрішньо переміщених осіб.  При цьому слід зазначити, що за працевлаштування осіб з числа ВПО роботодавці отримують компенсацію від держави. Так, у КП «Житсервіс» працевлаштовано майстром дільниці особу з Херсонської області, робітником з благоустрою - з Миколаївської області. У ТОВ «РІВ.А.Холдінг» працевлаштовано лаборантом  особу з Харкова, ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт» - заступником начальника складу – особу з Луганської обл. та дві особи (без допомоги служби зайнятості)  з Луганської та Донецької областей, ТОВ «Агропрайм Холдінг» - кухарем та старшим кухарем двох осіб з Харківської обл. без допомоги служби зайнятості, ТОВ «Мега-Люкс» - оператором ПАЛ шукача роботи з Луганської області, ТОВ «Охорона-Комплекс-Придунав’є» документи надано через портал «Дія»  працевлаштовано електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування особу, яка приїхала та звернулася у пошуках роботи з Херсону.

«Ми дуже вдячні тим роботодавцям, які у наш нелегкий час надають інформацію про вакансії та працевлаштовують людей, як ізмаїльчан, так і тих, які приїхали з інших регіонів». – подякував роботодавцям Володимир Довгаль.