Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» пропонує оволодіти знаннями на курсах цільового призначення за наступною тематикою:

Підприємництво

  1. Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу
  2. Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності
  3. Виконання робіт на ПК за програмою користувача
  4. Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств житлово-комунального господарства, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу
  5. Будова та правила керування верстатами з програмним керуванням
  6. AutoCAD - Система автоматизованого проектування і креслення
  7. Робота на РРО (реєстраторах розрахункових операцій)
  8. Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі
  9. Сучасні підходи в менеджменті
  10. Основи 3D-друку
  11. Оператор безпілотного літального апарату (дрона)
  12. Сільський зелений туризм
  13. Страховий бізнес
  14. Школа проектних менеджерів
  15. Вирощування квітів. Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт
  16. Мале підприємництво на селі. Садівництво, обрізання плодових дерев та догляд за ними
  17. Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у відкритому грунті
  18. Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у  закритому грунті
  19. Мале підприємництво на селі. Виноградарство
  20. Мале підприємництво на селі. Бджільництво
  21. Мале підприємництво на селі. Новітні прогресивні технології на сільськогосподарському підприємстві.
  22. Мале підприємництво на селі. Особливості догляду та вирощування великої рогатої худоби
  23. Мале підприємництво. Свинарництво
  24. Мале підприємництво на селі. Екотуризм
  25. Економіка. Основи бізнес-планування. Основи сільсько-господарської кооперації

             Безпека праці

  1. Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах сільськогосподарської галузі
  2. Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації сільськогосподарської техніки та тракторів
  3. Дотримання безпечних умов праці на підприємствах зернопереробної промисловості
  4. Дотримання безпечних умов праці при виконанні робіт з ядохімікатами, що застосовуються у сільськогосподарському виробництві
  5. Дотримання безпечних умов праці при експлуатації сушильних барабанів
  6. Дотримання безаварійної експлуатації автомобільного транспорту
  7. Дотримання безпечного ведення робіт при обслуговуванні шахтного обладнання
  8. Дотримання безпечного ведення робіт при виготовленні та укладанні азбестоцементних виробів
  9. Дотримання безпечного ведення робіт при формуванні виробів будівельної кераміки
  10. Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах деревообробного виробництва
  11. Дотримання безпечного ведення робіт при виконані зварювальних робіт
  12. Забезпечення вимог безпеки праці при обслуговуванні котельних агрегатів та установок, що працюють на різних видах палива
  13. Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації парових і водогрійних котлів
  14. Основи охорони праці та правове регулювання взаємовідносин на підприємстві
  15. Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах санаторно-курортного типу
  16. Дотримання безпечного ведення робіт в галузі легкої промисловості
  17. Основи безпеки праці у галузі торгівлі та при експлуатації торгівельно-технологічного обладнання
  18. Дотримання вимог безпеки праці при вилові риби
  19. Забезпечення вимог безпеки праці при заготівлі очерету
  20. Дотримання безпечного ведення кухонних робіт на підприємствах громадського харчування
  21. Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах харчової промисловості
  22. Дотримання безпечного ведення кухонних робіт на підприємствах сільськогосподарської галузі

Промислово-будівельний напрямок

  1. З’єднання пластмасових труб прес-кліщами і зварювальним апаратом
  2. Ручне аргонодугове зварювання неплавким вольфрамовим електродом
  3. Ручне дугове напівавтоматичне зварювання
  4. Обробка деревини ручним електроінструментом
  5. Декоративна штукатурка
  6. Опоряджування поверхонь плитками

Перукарська справа

  1. Жіночі стрижки
  2. Чоловічі стрижки
  3. Фарбування волосся
  4. Зачіски
  5.  
  6. Художній розпис та декоративне оформлення нігтів
  7. Китайський розпис нігтів
  8. Моделювання нігтів гелем

Кулінарія

  1. Технологія приготування супів
  2. Сучасні тенденції оформлення борошняних кондитерських виробів
Анонс/Подія: 
Анонс події