Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» пропонує оволодіти знаннями на курсах цільового призначення за наступною тематикою:
Підприємництво
- Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу
- Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності
- Виконання робіт на ПК за програмою користувача
- Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств житлово-комунального господарства, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу
- Будова та правила керування верстатами з програмним керуванням
- AutoCAD - Система автоматизованого проектування і креслення
- Робота на РРО (реєстраторах розрахункових операцій)
- Організація власного бізнесу в сучасних умовах. Соціальні мережі
- Сучасні підходи в менеджменті
- Основи 3D-друку
- Оператор безпілотного літального апарату (дрона)
- Сільський зелений туризм
- Страховий бізнес
- Школа проектних менеджерів
- Вирощування квітів. Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт
- Мале підприємництво на селі. Садівництво, обрізання плодових дерев та догляд за ними
- Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у відкритому грунті
- Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у закритому грунті
- Мале підприємництво на селі. Виноградарство
- Мале підприємництво на селі. Бджільництво
- Мале підприємництво на селі. Новітні прогресивні технології на сільськогосподарському підприємстві.
- Мале підприємництво на селі. Особливості догляду та вирощування великої рогатої худоби
- Мале підприємництво. Свинарництво
- Мале підприємництво на селі. Екотуризм
- Економіка. Основи бізнес-планування. Основи сільсько-господарської кооперації
Безпека праці
- Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах сільськогосподарської галузі
- Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації сільськогосподарської техніки та тракторів
- Дотримання безпечних умов праці на підприємствах зернопереробної промисловості
- Дотримання безпечних умов праці при виконанні робіт з ядохімікатами, що застосовуються у сільськогосподарському виробництві
- Дотримання безпечних умов праці при експлуатації сушильних барабанів
- Дотримання безаварійної експлуатації автомобільного транспорту
- Дотримання безпечного ведення робіт при обслуговуванні шахтного обладнання
- Дотримання безпечного ведення робіт при виготовленні та укладанні азбестоцементних виробів
- Дотримання безпечного ведення робіт при формуванні виробів будівельної кераміки
- Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах деревообробного виробництва
- Дотримання безпечного ведення робіт при виконані зварювальних робіт
- Забезпечення вимог безпеки праці при обслуговуванні котельних агрегатів та установок, що працюють на різних видах палива
- Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації парових і водогрійних котлів
- Основи охорони праці та правове регулювання взаємовідносин на підприємстві
- Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах санаторно-курортного типу
- Дотримання безпечного ведення робіт в галузі легкої промисловості
- Основи безпеки праці у галузі торгівлі та при експлуатації торгівельно-технологічного обладнання
- Дотримання вимог безпеки праці при вилові риби
- Забезпечення вимог безпеки праці при заготівлі очерету
- Дотримання безпечного ведення кухонних робіт на підприємствах громадського харчування
- Дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах харчової промисловості
- Дотримання безпечного ведення кухонних робіт на підприємствах сільськогосподарської галузі
Промислово-будівельний напрямок
- З’єднання пластмасових труб прес-кліщами і зварювальним апаратом
- Ручне аргонодугове зварювання неплавким вольфрамовим електродом
- Ручне дугове напівавтоматичне зварювання
- Обробка деревини ручним електроінструментом
- Декоративна штукатурка
- Опоряджування поверхонь плитками
Перукарська справа
- Жіночі стрижки
- Чоловічі стрижки
- Фарбування волосся
- Зачіски
- Художній розпис та декоративне оформлення нігтів
- Китайський розпис нігтів
- Моделювання нігтів гелем
Кулінарія
- Технологія приготування супів
- Сучасні тенденції оформлення борошняних кондитерських виробів
Анонс/Подія:
Анонс події